Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

lördag 31 december 2016

Gott Nytt År!

Hej Kära Läsare!

I dag är årets sista dag och i kväll kommer vi städa ut det gamla året och fira in det nya året... Ni som har följt bloggen vet att jag brukar reflektera över det som har varit. Jag kan berätta att det har varit ett år fullt av överraskningar och många personliga lärdomar både vad det gäller mitt arbete och privatlivet. En del händelser har fått mig att åka bergochdalbana känslomässigt ( mer än vad jag trodde) Jag har varit på jobbet mer än ett år nu... byggt på med en del kurser och kommit in i mitt arbete, tyvärr räcker inte min tid till! Alla ni som vill ha behandlingar, massage och sittningar kommer få vänta... I januari kommer Shabby chic stugan att lämnas över och efter det får vi se hur saker och ting utvecklar sig. Jag vet att saker kommer till en när det är dax, men man måste invänta och göra färdigt vissa saker innan det nya kommer ( spännande ) Tänkte visa er lite bilder från året som har gått.
En vinterbild tagen tidigt en morgon på jobbet



Shabby chic stugan inbäddad i vacker grönska precis när allt håller på att slå ut ( vackert )


Utsikten från balkongen i lägenheten, borta vid träden rinner Helge Å.


Nu i december har jag haft lägenheten ett år ( vad tiden går fort! ) En del av er har varit med när jag renoverade och fixade falska stenväggar, jag har lite kvar att göra innan jag kan visa före och efter bilder i hallen.


En vägg i vardagsrummet! ni känner igen sakerna från stugan...


En bild på sovrummet i lägenheten. I tidigare inlägg kan ni se hur det såg ute före och efter bilder...


Avslutar med en av mina favoritbilder från Shabby chic stugan, en sommarbild där vi brukar sitta och dricka morgonkaffet.



Önskar er alla en riktigt bra dag och hoppas ni får en trevlig nyårs kväll, så ett riktigt Gott Nytt År...
Kram Anneli














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..