Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

torsdag 29 december 2016

Jul i Österrike!

Hej Kära Läsare!

Hoppas ni har haft en trevlig och rogivande julhelg... Jag har jobbat hela helgen och tillbringat tid med unga människor som inte har haft möjligheterna att träffa sina nära och kära. Detta är så nyttigt att delta i, man blir medveten om hur bra man har det. Min kära chef ordnade nog världens bästa julresa för oss fast anställda, vi flög till Österrikiska Alperna och tillbringade två hela dagar där!

Jag unnade mig varmbad med mineraler, meditation och som avslutning en massage ( precis vad jag behövde ) hade jag inte varit så höjdrädd skulle jag åkt upp bland alptopparna och tittat på utsikten, men jag vågade inte... Nåväl! ni kan tro vi hade kul och roade oss kungligt. Visar er lite bilder från härliga Alperna.

Här bodde vi och hade en hel våning för oss själva. Rummen var väldigt fina och sängarna var toppen.


Fint inbäddat bland alptopparna...


En fin utomhusbassäng


En av skidbackarna i Alperna


Detta hotellet låg nästan bredvid vårt, visst är det pampigt!Nu har ni fått se lite av Österrike och jag kan varmt rekommendera er en vistelse där ( även om man är höjdrädd och inte åker skidor ) Jag önskar er alla en trevlig kväll och hoppas era sista dagar på året blir så som ni har tänkt er dom... Jag återkommer och önskar er ett gott nytt år och till alla er som har skrivit och undrat vad som händer runt Shabby chic stugan, jag kommer berätta inom snar framtid. Alla frågetecken kommer att rättas ut.

Stor mellandags kram Anneli
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..