Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

fredag 27 januari 2017

Farväl av Shabby Chic Stugan!

Hej Kära Läsare!

Nu har vi flyttat ut från stugan och nycklarna överlämnats till den nya ägaren av Shabby chic stugan. En dam i pensionsålder som beskriver sig själv som praktiker och tycker om gamla amerikanska bilar. Hon kommer döpa huset till något annat och därför tar jag namnet med mig, så Shabby chic stugan flyttar kanske in någon annanstans... ( vi får se vad som dyker upp ) Hon kommer göra rätt stora förändringar och skapa sitt lilla paradis. Hemsidan kommer uppdateras och förnyas och kopplingarna med stugan kommer brytas.

Det har varit tydliga besök från andevälden under tiden som vi har haft försäljning av Shabby chic stugan och många runt om kring mig har märkt av andevärlden ( kul tycker jag ) Vid tre tillfällen har strömmen gått ca 10 minuter innan visningen Hmm Vid ett  par tillfällen har det blivit problem med banker som inte vill låna ut pengar och satt käppar i hjulet. Huset var i stort sett sålt vid ett tillfälle, men då kom det en besiktningsman som inte kunde sin sak och beskrev saker som inte stämde! ( men detta var bra! Ett tydligt tecken på att huset inte skulle säljas till denna damen ) Om vi bara är uppmärksamma, så får vi tecken från andevälden.

Jag önskar den nya ägaren frid i huset och att stugan ska ta väl hand om henne. Nu har ni fått lite information om vad som har hänt runt försäljningen och jag kommer berätta lite mer efter hand. Så här ser det ut när stugan är tom...


Låser ytterdörren en sista gång och tittar ut över skogen som snart väntar på att våren ska komma. Nu lämnar jag över stugan och platsen till nya ägaren...
Farväl kära huset och lycka till med nya ägaren.
Stor kram Anneli
1 kommentar:

  1. Hej fina du!
    Jag saknar redan mina besök hos dig i stugan i skogen. Resor slutar och andra börjar. Jag hoppas vi möts igen på annan plats.
    Kramar

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..