Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

torsdag 5 januari 2017

God fortsättning på det nya året!

Hej Kära Läsare!

Nu är vi inne på det nya året! och det känns skönt att vi går mot en härlig vår igen... Dagen känns magisk och det ska bli spännande att se vad den har att erbjuda. Vi har en temperatur på nio minusgrader ( Brrrr ) och det gäller att ta på sig mössa och vantar. I dag blir det skogspromenad och städning i Shabby chic stugan. Jag tänkte visa er lite roliga saker som jag hittade på loppis för ett tag sedan.

Den här tavlan eller som jag kallar den "skolplanch" är mycket populära och fanns ofta i skolsalarna för. Ett motiv med småfåglar som man inte ser så ofta.


En rolig tomte som man kan ha på toaletten eller hänga på dörren.


Min vän har dessa fina ljusstakarna och i botten står det Ystad tenn ( dom är tunga och gamla )
Jag tänkte göra lite efterforskningar på ålder och värde till henne, så är det någon som vet något om detta? så hör gärna av er...


På denna fina klockan står det "Finska rytteriet" under till och har ett nummer... Urverket är fint och klockan spelar melodier. Den tillhör också min vän.


Jag har även hittat fler gamla träskor som jag har gjort vid och dessa brukar jag ge bort eller har jag dom själv ( bra att ha ljus i )
Nu skiner solen i vinterkylan och det är dax att sätta fart med dagens bestyr. Jag hoppas ni får en fantastisk och kärleksfull dag, där ni känner att allt positivt kan hända... Tänk positiva tankar och försök bjuda in det oväntade i ert liv. Be om hjälp till änglarna eller din guide, glöm inte tacka när du fått hjälp.

Kram och på återseende
Anneli
3 kommentarer:

 1. Kul att du är igång och skriver lite på bloggen igen Anneli! God fortsättning!

  SvaraRadera
 2. Hej Tilda i trädgården! Kul att höra i från dig...
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 3. Hej jag undrar om du har kvar tomten att sätta på toadörren som håller för näsan. Pris och kan du skicka mvh carina Brodin

  SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..