Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

onsdag 8 november 2017

Akutleg.se


Hej Kära Läsare!

Brrrr vad kallt det har blivit!  man behöver ju både mössa och vantar. I dag tänkte jag vädja till alla er kära läsare... Just nu är det mycket fokus på diabetes och en stor gala kommer att sändas på tv 3 på tisdag. Min kära Robert blev riktigt dålig i somras och hamnade på akuten, det visade sig att han hade diabetes. Han tillhör absolut inte riskzonen för sjukdomen men han hade minskat 14 kg i vikt och hans värden var mycket dåliga ( han var inte överviktig innan) Robert drack enorma mängder vatten och magen var upp och ner.och energin var slut. Hans liv har förändrats radikalt och så klart ligger det mycket rädslor hos honom för att något allvarligt ska hända med hälsan.

För att göra det kort! ( annars hade detta kunnat bli en roman Hmmm).Han har skapat ett hjälpmedel som kan rädda ditt liv, det är ett kort som du bär med dig om något allvarligt händer. Du kan trycka på länken här för att komma in på hemsidan www,akutleg.se

Inför galan har Robert skapat en insamling för att stödja forskningen inom diabetes och det är lätt att swisha från hemsidan, du kan välja att ge en tia eller mer ( alla bidrag är värdefulla ) Så min vädjan handlar om ett bidrag från dig till diabetesfonden.

I dagarna kommer hemsidan uppdateras och jag kommer prioritera att skriva till er läsare på bloggen, många nya roliga saker har blivit shabby chic, så vi hörs snart igen.


Många tankar och värmande kramar till er...

Anneli


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..