Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

torsdag 23 november 2017

Shabby Chic stol!


Kära Läsare!

I dag hoppas jag er dag blir alldeles fantastisk och positiv... Hos mig är tyvärr vädret grått och lite trist, träden har släppt sina löv och gått i vila! Jag har nu bott i lägenheten i två år ( tänk vad tiden går fort) det var inte vad jag hade tänkt mig från början, men det verkar vara universums plan för mig och mitt liv just nu... Jag fick till mig ett budskap från änglarna för ett tag sedan och det löd så här...

"Just nu behöver du invänta att andra personers livspussel ska synkroniseras med ditt, ha tålamod! Saker och händelser kommer till dig när tiden är rätt"


Nu tänkte jag visa er hur en stol kan få en helt ny lock och skapa julstämning.


Så här såg den ut från början... Jag började med att ta bort tyget på sittdelen, tvättade stolen med målartvätt. Samtliga skruvar behövde spännas och stolen fick lite lim där det behövdes.Samma stol i Shabby chic... Jag har målat två lager kalkfärg, sen slipades hela stolen och smörjdes in med vitt vax. Det röda sammetstyget är en bit gardintyg som jag hade i gömmorna.


Du bestämmer själv hur slutresultatet ska bli...Man kan lägga en härlig fårskinns fäll att sitta på, visserligen ser man inte så mycket av det röda tyget men jag tycker det blir en mysigare känsla.Det var allt för i dag! önskar er alla en kärleksfull och fin dag.
Kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..