Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

fredag 1 december 2017

Kökssoffan får ny Shabby chic lock!


Hej Kära läsare!

Vilken underbar dag vi har i Östra Göinge, solen skiner och himlen är delvis alldeles blå ( tänk att solen kan skapa sådan lycka... ) Nu till helgen är det första advent och julen närmar sig med stormsteg. Jag tycker det är jättemysigt med allt som hör julen till och pyntar gärna med tomtar. Som ni alla vet... så tror jag på tomtar och troll!

Många av er har önskemål om mer berättelser från andra läsare och vad som händer i mitt eget liv... Vi har fått ta del av flera personers historier under åren med bloggen och jag tänkte följa upp dessa och återkomma med vad som har hänt i deras liv ( spännande ) Jag själv är inte nöjd med mitt boende i lägenheten, saknar lugnet, tystnaden i skogen och där man slipper alla ljud från grannarna. Min plan är att köpa ett äldre hus med historia från svunnen tid, där många människor har levt och skapat historia. Jag vet att det finns ett hus som står och väntar på mig och att det kommer i min väg när tiden är rätt, jag får bara ha tålamod och vara öppen för änglarnas hjälp på vägen.

När jag är ledig hinner jag med lite shabby chic projekt. Min stol som ni fick se i förra inlägget... ska var i köket tillsammans med kökssoffan. Soffan har nu fått nytt utseende! Lite vit färg och en trasmatta på sitsen och så klart massor av kuddar och en fäll. En annan kul detalj ni kan göra för att skapa en ny lampa, är att vira vitt tyg runt sladden upp till taket ( jag tycker det börjar bli julefint )


Till vänster om soffan har jag satt en lykta på en piedestal som också har blivit färdig. Den var träfärgad och med lite vit kalkfärg och slipade kanter, fick den en shabby chic lock!


Visar er två tavlor som har blivit färdiga. Ramarna har inhandlats på loppis för 20 kr styck och bilderna är tagna ur en tidning ( visst blev dom fina! )

Förhoppningsvis kommer köksbordet bli färdigt i veckan, så kökshörnan blir klar. Under tiden jag har suttit här och skrivit till er, har solen försvunnit och gråa moln täcker nu himmeln ( suck!) Jag hoppas ni får en fin dag och dela gärna med er av bilder eller fantastiska berättelser till oss här på bloggen.

Kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..