Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

tisdag 12 mars 2019

Berättelsen om Ella!Kära Läsare!

Godmorgon! Vilken härlig dag vi har framför oss... När livet är svårt och det känns som du bara har svårigheter fram för dig, behöver du använda det positiva du har lärt dig ( dina svåra stunder hjälper dig att utvecklas och lära dig något ) Att börja dagen med positiva tankar och ord kommer att hjälpa dig en bit på vägen...

Under 2016 skrev jag ett inlägg som handlade om en hund som skulle komma till mig, jag ska berätta vad som hände sen. Efter att jag fått till mig att en vovve skulle flytta in, väntade jag och efter ett tag hade jag nästan glömt bort det ( jag jobbade och hade så mycket annat och tänka på )
En dag fick jag för mig att gå in på blocket och titta på hundar! Där var lilla Ella... Hon var tre månader gammal och bodde i en lägenhet på fjärde våningen med sin dåvarande familj.
Av olika anledningar kunde man inte ha kvar henne och man sökte ett akut nytt hem. När vi kom för att träffa henne blev hon överlycklig och tyckte vi skulle åka direkt. Vi hoppade över fikastunden och åkte hem i stället.
Hon hade fått lämna sina syskon och modern för tidigt och detta märktes under lång tid. I dag är Ella inne på sitt tredje år och fyller år i juni.
Namnet Ella är en förkortning på andra namn och man kan säga att namnet betyder ljus och glädje. Som ni vet kära läsare! tycker jag namn säger så mycket om vibrationerna runt djur och människor.

En av dom första promenaderna med Ella. Hon äskade att springa i skogen och njöt verkligen av friheten.Hon tyckte om att ligga vid brasan i Stugan... Visst är hon söt!Den här bilden togs i mitten på november förra året. Hon ska få bada och få klorna klippta... Ända sen hon var liten har hon fått massage och vid vissa tillfällen har jag fått torka henne med hårfönen, den unga damen har lätt för att skita ner sig och får ofta ta en dusch.
Tänk vad djur ger mycket kärlek och glädje... Ella är otroligt duktig på att berätta för omgivningen när någon är sjuk eller inte mår bra, detta började när hon var runt sex månader ( ni kan tro att hon är träffsäker ) Nu kära läsare! måste jag avsluta för i dag.

Kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..