Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 11 mars 2019

Bloggen ger glädje!Godmorgon Kära läsare!

Vilken underbar morgon vi har i Östra Göinge, solen skiner och fåglarna är redan i full gång att bygga bo... ( jiipi) Vi hade minusgrader tidigt i morse, men luften var klar och ljuvlig att andas in. När solen kom upp och smälte frosten snabbt, nu är det ljuvligt väder att dricka morgonkaffet på balkongen.
Nåväl... Nu tänkte jag svara på lite frågor som jag har fått ( trodde inte bloggen var så viktig för så många människor! Tack fina läsare)

Nu har jag bott här sedan december 2015 och hade inte tänkt att det skulle bli så länge. Jag arbetar fortfarande med barn och unga som behöver stöd och hjälp i sin vardag ( många trasiga själar ) ett arbete som ger både glädje och sorg. Jag har infört spa och massage för pojkarna och ni kan tro dom gillar det... Många undrar vad företaget heter, som jag arbetar på Crewford Care och finns i Älmhult. Vi har två boenden som ligger en bit i från varandra och vi försöker skapa en hemkänsla i huset. Ni kan läsa om verksamheten på vår hemsida. ( jag skulle kunna berätta hur mycket som helst om vår fina verksamhet, men då får vi inte plats med annat som jag ska svara på hihi )

Under åren som har gått här i hyreshuset har mycket hänt, huset såldes för ett år sedan och jag har ansvarat för uthyrningen och trädgården. Hälften av lägenheterna har renoverats och jag har varit delaktig i det projektet. Jag känner att det är dax att avsluta min tid i huset och kommer bara göra trädgården i år. ( min årsläxa för 2019! är just att göra färdigt saker och avsluta gammalt )

Jag får många frågor om jag har slutat med massage och behandlingar? För tillfället har jag det...
Många har fått rådgivning över telefon när livet är jobbigt och man söker svar på saker. Mitt eget liv har inneburit många förändringar och jag har fått stärka min andliga sida och söka svaren djupt i mitt innersta ( en resa inåt i mig själv ) Jag är i slutet av denna resan och det är en skön känsla, när man känner att man snart är klar för att gå vidare.

Som jag har skrivit i tidigare inlägg, är min önskan att bo i skogen där det är tyst och lugnt, ett hus med historia där många människor har bott och genomgått sina livsöden. Jag var hos ett medium i vintras, hon berättade att jag kommer bo i ett gammalt torp som är renoverat och som ligger vid en sjö ( precis det som jag ser framför mig ) Hon berättade att det kommer under 2019... Hon bekräftade även att, min tid i hyreshuset handlade om att återställa huset och trädgården så människor kan trivas här igen ( vi är på god väg ) Gällande mitt arbete,sa hon följande... Ett viktigt arbete att få unga att komma i kontakt med sitt inre och rena sina energier! I dagens samhälle är alla uppkopplade via datorer och telefoner, detta gör att vi lyser som glödlampor. Folk behöver komma ut i naturen och bli renade från all denna strålning detta medför ( en promenad på en halvtimme i naturen hjälper mycket)

Jag håller fullkomligen med henne! I början blir man helt slut när man kommer hem, men man känner sig glad efteråt. Prova får ni se kära läsare... Nu tänkte jag avsluta för i dag och hoppas ni känner att ni fått svar på lite av det som ni undrade. Håll på att glömma lite bilder som är kul att se!!!

Den här fina termometern fick jag i julklapp av Robert ( hade önskat mig en ) han gjorde den gammal av en ny brädbit. Alla i familjen fick en sådan i julklapp. Jag blev jätteglad... Så nu hänger den på balkongen. Solen lyser på den så ni kanske inte ser den så tydligt, får ta en ny bild en annan dag (hoppas det inte gör något)
En bild på saker som står i hallen...

Kram Anneli
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..